.

Udtalelser

Her er et uddrag af udtaleser fra de pædagogiske medarbejdere samt børn som har deltaget i forløbet, Mindfulness og leg.

Mindfulness og leg har hjulpet børnene med at rykke grænser inde i dem selv. Det har skabt tillid, tryghed og bedre trivsel, samtidig med at vi er på vej mod nye relationer.
Mindfulness er også et godt redskab at bruge ifm. børns sproglige udfordringer.

Key er en fantastisk mindfulness instruktør, som er opmærksom på den enkeltes behov - både børn og voksnes.

Jeg har virkelig været glad for forløbet, og jeg har børn, som i starten slet ikke ville være med til nu at deltage aktivt i nogle af aktiviteterne, og et barn som er genert, kan ikke dansk, vil pludselig gerne sige nogle få ord og gentage, hvad jeg siger, selv om hun har gået her i et år snart, så siger hun først noget nu og smiler stort, når vi hopper og danser.


Lejla, Pædagog i Den Grønne Planet

"Jeg kan lege legene som jeg har lært i børnehaven, ude på legepladsen, hjem med min far, mor og min søster og med mine fætre og kusiner"


Magnus, 5 år

"Jeg havde en rigtig god personlig oplevelse fra forløbet, Mindfulness og leg. Jeg kunne se at børnene var glade, engageret og aktive. Også de børn, der ikke er særlig stærke sprogligt. Jeg havde ikke forventet, at de kunne være med og deltage aktivt men de var meget samarbejdsvillige og viste store interesse.

Grunden til børnenes glæde og interesse for forløbet er at alt forgå gennem leg og der er variation i aktiviteterne. Kombinationen af de fysisk aktiviteter, lege med fokus på koncentration samt den sidste del med mindfulness og afspænding er præcis det børnene har brug for. Effekten af det kan mærkes resten af dagen.

Nu laver jeg mindfulness og leg med min gruppe før frokost og kan mærke roen hos børnene når mindfulness er slut, sammenlignet med andre børn på stuen når vi går tilbage til frokost.

I sidste uge havde jeg mindfulness med børn der var et år yngre dvs. 2-3 årige. De overraskede mig virkelig. Jeg brugte 45 minutter i stedet for en time, hvilket de holdt meget af og hyggede sig"

Ainaz, Pædagogmedhjælper i Den Grønne Planet

" Det har været en givende oplevelse for både børnene og mig at deltage i forløbet med mindfulness og leg. Jeg kunne tydeligt mærke, hvordan roen bredte sig i min krop, og hvor effektivt det var til at lade mig slappe af og befri mig fra negative tanker.


Det var også tydeligt at se, hvordan børnene blev helt rolige i deres kroppe, når vi udførte forskellige øvelser, såsom pizzamassage og vejrtrækningsøvelser med bolde.

Jeg kan absolut anbefale et mindfulness forløb med Key."


Esra, Pædagogmedhjælper i Den Grønne Planet