.

Kunderne siger

Her er et uddrag af udtaleser fra de kunder der har haft behandling hos mig i Taktil Stimulering.

"Det var en fantastisk oplevelse at modtage taktil stimulering hos Keyhaneh.

Behandlingen havde en meget beroligende effekt, hvor hverdagens travlhed og tankevirksomhed blev sat fuldstændig på pause. Følelsen af velvære og positiv energi manifesterede sig i kroppen i lang tid efterfølgende.


Keyhaneh udfører behandlingen på en meget diskret og ordentlig måde og hendes healende hænder er en ekstra bonus oveni. De varmestanbefalinger fra mig.


Alle burde prøve det."


Susanne, 50 år

"Jeg har været til Taktil Stimulering hos Keyhaneh. Efter en kort introduktionssamtale og gennemgang af principperne, blev jeg arrangeret under et tæppe, og behandlingen blev gennemført etapevis med fokus på én anatomisk region ad gangen.


Det var for mig tydeligt, at behandleren havde nøje indblik i, hvad berøringen betyder for klienten. Jeg vil fremhæve den afslappende effekt som var markant i en grad, hvor jeg var på kanten til at falde i søvn.


Den følgende nat sov jeg super godt, og vågnede frisk og veludhvilet.


Det var for mig en rigtigt positiv oplevelse, som blev gennemført professionelt, og jeg følte virkelig, at jeg var i gode hænder!"


Finn, læge 62 år

"Taktil stimulation er en helt fantastisk sanselig oplevelse. Keyhaneh udfører det blidt og respektfuldt og uden at overskride nogen grænser. Med langsomme og lette strøg hen over huden følte jeg en øjeblikkelig ro og det var let bare at overgive sig selv og tage imod.


Det er en tryg og rar oplevelse og jeg følte virkelig, at jeg var i gode hænder. Tiden gik nærmest i stå, mens jeg var i en tilstand af kropsbevidsthed, befriet for alle de tanker der ellers farer rundt i hovedet. Det er meget afstressende og man bliver ganske enkelt glad i låget!


Det kan absolut anbefales."


Ole, 57 år

Jeg har kun lyst til at blive liggende.


Behandlingen er slut, og efter blot 45 minutters af Keyanehs nærværende berøring i form af blide stryg og tryk, ligger jeg tilbage i en tung og afslappet krop. Jeg er på en og samme tid blevet vækket, samlet og beroliget på den mest nænsomme måde.


Jeg har kun lyst til at blive liggende på briksen.


Maja, 50 år

"Keyhanehs behandling var en meget interessant og ny oplevelse for mig. Jeg havde aldrig troet, at en behandling kunne give så dyb en afspænding, både fysisk og mentalt, blot ved berøring af huden. De første sekunder var lidt kildrende for mig, men jeg vænnede mig meget hurtigt til det, og det var meget afslappende for mig. Jeg kan ikke huske, at jeg tænkte på noget som helst under behandlingen. Jeg har været rimelig træt og presset i mit liv derfor valgte jeg behandlingen. Den energi, ro og afslappende tilstand jeg fik fra behandlingen, var med mig indtil slutningen af min dag.


Tak for en god behandling."


Ainaz, 31 år