.

Find ro, velvære og indre balance

Ønsker du at genfinde harmoni i både din krop og dit sind?

 

Så er Taktil Stimulering behandling lige det, du har brug for.

Læs videre for at opdage, hvordan behandlingen kan forvandle dit liv.

Taktil Stimulrings behandling

Hvad er Taktil Stimulering behandling?


Taktil betyder berøring. Taktil Stimulering behandling er strukturerede berøringer på huden, der aktiverer oxytocin og forbedrer velvære og sundhed.


Den taktile sans kaldes følesansen, og ved at stimulere huden aktiveres receptorer, der fører til dannelse af oxytocin.


Oxitocin reducerer stress, smerte, fremmer indlæring, styrker immunforsvaret, regulerer kropstemperaturen, forbedrer næringsstofoptagelse og styrker relationer mellem mennesker.

Hvordan forgår behandlingen?


Efter vi har snakket om, hvad du vil opnå med behandlingen, ligger du behageligt på en briks. Jeg bruger naturlige olier for at hjælpe dig med at slappe af. Du er dækket med et tæppe, kun det område af kroppen, jeg arbejder på, er blottet. Du kan også vælge at beholde dit tøj på.


Jeg tilpasser behandlingen, så den passer til dig, og jeg sørger for, at du føler dig tryg og afslappet. Behandlingen varer omkring 1 time, og det anbefales at starte med 10 sessioner over 10 uger og derefter fortsætte med en session om måneden for at vedligeholde effekten.

Hvem henvender behandlingen sig til?


Taktil stimulering behandling henvender sig til alle, børn og voksne som ønsker afspænding, øget livskvalitet og glæde.

Behandlingen er en struktureret metode, der tilpasses den enkelte modtager, der kan være et barn eller en voksne med f.eks. stress, angst, spændinger i kroppen eller nedsat bevægelse.

Priser

Jeg vil gerne gøre det nemmere for dig at komme i gang med din rejse mod velvære og balance. Derfor tilbyder jeg følgende priser.

Introduktionspris 

450 kr.

Ved første behandling - 1 time

Normalpris 650 kr.

Spar 200 kr.

Rabat til bedste resultat 

4500 kr.

Ved køb af et klippekort til 10 behandlinger

Normalpris 6500 kr.

Spar 2000 kr.

📞 Ring på 30 40 10 14 for at reservere din tid eller få mere information.

Eller skriv til mig på info@bemindful.dk

"Behandlingen er slut, og efter blot 45 minutters af Keyanehs nærværende berøring i form af blide stryg og tryk, ligger jeg tilbage i en tung og afslappet krop. Jeg er på en og samme tid blevet vækket, samlet og beroliget på den mest nænsomme måde." 

Maja, 50 år

Den transformative behandling


Behandlingen er designet til at hjælpe dig med at opnå dyb ro, balance og velvære. Her er nogle af de fantastiske fordele, du kan opleve:

Skaber fred og ro i dit sind


Det er ikke bare en behandling; det er en rejse mod indre fred og balance. Oplev følelsen af ro, der vil vare ved.

Øger dit velvære og mentale sundhed


Behandlingen vil guide dig mod en positiv livsændring, hvor dit velvære og mentale sundhed bliver prioriteret.

Forbedrer din søvnkvalitet


En god nats søvn er afgørende for dit velvære. Behandlingen vil hjælpe dig med at vågne op frisk og fuld af energi.

Forbedrer indlærings-og koncentrationsevnen


Uanset om det er på arbejdet eller i skolen, vil du opleve, hvordan din forbedrede koncentrationsevne og indlæringskapacitet hjælper dig med at yde dit bedste.

Styrker din kropsbevidsthed


Lær at forbinde dybere med din krop og opnå en følelse af indre ro og balance, som vil transformere din tilgang til livet.

Lindrer muskelspændinger og smerter


Behandlingen vil hjælpe med at lindre de muskelspændinger og smerter, du må have i din dagligdag. Du vil genopdage følelsen af at være let som en fjer.

Invester i dit velvære


Jeg er klar til at guide dig på vejen mod et liv fyldt med mere ro, glæde og balance. Dit velvære er vigtigt for mig, og jeg er her for at hjælpe dig med at opnå det.

Mine kunders erfaringer

Susanne, 50 år:

"Det var en fantastisk oplevelse at modtage taktil stimulering hos Keyhaneh. Behandlingen havde en meget beroligende effekt, hvor hverdagens travlhed og tankevirksomhed blev sat fuldstændig på pause.


Følelsen af velvære og positiv energi manifesterede sig i kroppen i lang tid efterfølgende. Keyhaneh udfører behandlingen på en meget diskret og ordentlig måde, og hendes healende hænder er en ekstra bonus oveni. De varmeste anbefalinger fra mig. Alle burde prøve det."

Ole, 57 år:

"Taktil stimulation er en helt fantastisk sanselig oplevelse. Keyhaneh udfører det blidt og respektfuldt og uden at overskride nogen grænser. Med langsomme og lette strøg hen over huden følte jeg en øjeblikkelig ro, og det var let bare at overgive sig selv og tage imod. Det er en tryg og rar oplevelse, og jeg følte virkelig, at jeg var i gode hænder. Tiden gik nærmest i stå, mens jeg var i en tilstand af kropsbevidsthed, befriet for alle de tanker der ellers farer rundt i hovedet. Det er meget afstressende, og man bliver ganske enkelt glad i låget!

Det kan absolut anbefales."

Tag Det Første Skridt


Det første skridt mod at genopdage din indre ro og velvære er lige foran dig. Kontakt mig i dag for at planlægge din behandling og begynd rejsen mod en fornyet følelse af harmoni.


📞 Ring på 30 40 10 14 for at reservere din tid eller få mere information.

Eller skriv til mig på info@bemindful.dk


Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde den indre ro, du søger.