.

Fri for stress, spændinger og søvnproblemer

Slap af, genoplad, og find din indre ro!

 

Har du stress, muskelspændinger eller søvnproblemer? Jeg forstår, hvor udfordrende det kan være at tackle disse daglige udfordringer. Derfor kan jeg tilbyde Taktil Stimulering behandling, der vil hjælpe dig med at finde den indre ro og velvære, du fortjener.


Læs videre for at opdage, hvordan behandlingen kan forvandle dit liv.

Taktil Stimulerings behandling

Hvad er Taktil Stimulering behandling?


Taktil betyder berøring. Taktil Stimulering behandling er strukturerede berøringer på huden, der aktiverer oxytocin og forbedrer velvære og sundhed.


Den taktile sans kaldes følesansen, og ved at stimulere huden aktiveres receptorer, der fører til dannelse af oxytocin.


Oxitocin reducerer stress, smerte, fremmer indlæring, styrker immunforsvaret, regulerer kropstemperaturen, forbedrer næringsstofoptagelse og styrker relationer mellem mennesker.

Hvordan forgår behandlingen?


Efter vi har snakket om, hvad du vil opnå med behandlingen, ligger du behageligt på en briks. Jeg bruger naturlige olier for at hjælpe dig med at slappe af. Du er dækket med et tæppe, kun det område af kroppen, jeg arbejder på, er blottet. Du kan også vælge at beholde dit tøj på.


Jeg tilpasser behandlingen, så den passer til dig, og jeg sørger for, at du føler dig tryg og afslappet. Behandlingen varer omkring 1 time, og det anbefales at starte med 10 sessioner over 10 uger og derefter fortsætte med en session om måneden for at vedligeholde effekten.

Hvem henvender behandlingen sig til?


Taktil stimulering behandling henvender sig til alle, børn og voksne som ønsker afspænding, øget livskvalitet og glæde.

Behandlingen er en struktureret metode, der tilpasses den enkelte modtager, der kan være et barn eller en voksne med f.eks. stress, angst, spændinger i kroppen eller nedsat bevægelse.

Priser

Jeg vil gerne gøre det nemmere for dig at komme i gang med din rejse mod velvære og balance. Derfor tilbyder jeg følgende priser.

Introduktionspris 

450 kr.

Ved første behandling - 1 time

Normalpris 650 kr.

Spar 200 kr.

Rabat til bedste resultat 

4500 kr.

Ved køb af et klippekort til 10 behandlinger

Normalpris 6500 kr.

Spar 2000 kr.

📞 Ring på 30 40 10 14 for at reservere din tid eller få mere information.

Eller skriv til mig på info@bemindful.dk


"Behandlingen havde en meget beroligende effekt, hvor hverdagens travlhed og tankevirksomhed blev sat fuldstændig på pause. Følelsen af velvære og positiv energi manifesterede sig i kroppen i lang tid efterfølgende."

Susanne, 50 år

Den transformative behandling


Behandlingen er skabt til at give dig den nødvendige pause, hjælpe dig med at genoplive din krop og sind samt give dig den indre ro, du så inderligt fortjener.

Vores behandling går dybere end blot at lindre symptomer. Den hjælper dig med at:

Skaber fred og ro i dit sind


Det er ikke bare en behandling; det er en rejse mod indre fred og balance. Oplev følelsen af ro, der vil vare ved.

Øger dit velvære og mentale sundhed


Behandlingen vil guide dig mod en positiv livsændring, hvor dit velvære og mentale sundhed bliver prioriteret.

Forbedrer din søvnkvalitet


En god nats søvn er afgørende for dit velvære. Behandlingen vil hjælpe dig med at vågne op frisk og fuld af energi.

Forbedrer indlærings-og koncentrationsevnen


Uanset om det er på arbejdet eller i skolen, vil du opleve, hvordan din forbedrede koncentrationsevne og indlæringskapacitet hjælper dig med at yde dit bedste.

Styrker din kropsbevidsthed


Lær at forbinde dybere med din krop og opnå en følelse af indre ro og balance, som vil transformere din tilgang til livet.

Lindrer muskelspændinger og smerter


Behandlingen vil hjælpe med at lindre de muskelspændinger og smerter, du må have i din dagligdag. Du vil genopdage følelsen af at være let som en fjer.

Invester i dit velvære


Det er tid til at investere i din velvære og indre ro. Jeg forstår, hvor vigtigt det er at finde øjeblikke af fred i en travl hverdag. Tag det første skridt mod et sundere, mere afslappet liv i dag!

Mine kunders erfaringer

Ainaz, 32 år:

"Keyhanehs behandling var en meget interessant og ny oplevelse for mig. Jeg havde aldrig troet, at en behandling kunne give så dyb en afspænding, både fysisk og mentalt, blot ved berøring af huden. De første sekunder var lidt kildrende for mig, men jeg vænnede mig meget hurtigt til det, og det var meget afslappende for mig. Jeg kan ikke huske, at jeg tænkte på noget som helst under behandlingen. Jeg har været rimelig træt, presset og stresset i mit liv og den energi, jeg fik fra behandlingen, var med mig indtil slutningen af min dag.

Tak for din tid og en effektfuld behandling."

Maja, 50 år:

"Jeg har kun lyst til at blive liggende.

Behandlingen er slut, og efter blot 45 minutters af Keyanehs nærværende berøring i form af blide stryg og tryk, ligger jeg tilbage i en tung og afslappet krop. Jeg er på en og samme tid blevet vækket, samlet og beroliget på den mest nænsomme måde.


Jeg har kun lyst til at blive liggende på briksen."

Tag Det Første Skridt


Du fortjener en pause fra stress og bekymringer. Tag det første skridt mod et sundere, mere afslappet liv i dag! Kontakt mig for at få mere information og book din behandling nu.


📞 Ring på 30 40 10 14 for at reservere din tid eller få mere information.

Eller skriv til mig på info@bemindful.dk


Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde den indre ro, du søger.